Oplossingen

Oplossingen voor Exact Synergy en Globe

Mist u net die extra functionaliteit in Exact Globe of Synergy, dan zit er vast en zeker een oplossing in één van onderstaande producten voor u!

Er zijn tegenwoordig veel extra uitbreidingen mogelijk binnen uw huidig systeem. Deze uitbreidingen worden ook wel add-ons genoemd.

De meeste add-ons zijn modulair toe te voegen aan uw bestaande systeem. Dit wil zeggen dat er geen maatwerk wordt toegevoegd, maar extra functionaliteit binnen uw huidige software.

Alle add-ons die wij implementeren zijn door Exact Software gecertificeerd. Dit wil zeggen dat alle gegevens die worden uitgewisseld met de add-on en de exact software gevalideerd wordt verwerkt volgens de standaard van Exact Software.

Hierdoor weet u altijd dat alle data correct verwerkt wordt.

Exactly IT Consultancy is Eddon Software dealer en AutoDoc HSE dealer

In de catalogus van Eddon software vindt u vele oplossingen die als module aan Exact Synergy kunnen worden toegevoegd. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Trigger and Validation Manager
  • Custom Selector
  • Solution Builder
  • Wordmerge Add-On

Met behulp van Eddon Software maakt u uw Synergy omgeving compleet en klaar voor de toekomst!

Streamline Software brengt u een stap dichterbij het papierloos maken van uw organisatie.  AutoDoc HSE stroomlijnt uw document stromen op een intelligente en contextuele wijze. Geef uw huidige printers wat rust! Beweeg naar een papierloze organisatie vandaag nog!

Autodoc HSE is een fantastische virtuele printer die u in één klap enorm veel werk uit handen kan nemen. Deze applicatie is ontstaan uit jarenlange praktijkervaring op het gebied van elektronische document afhandeling en betreft een volwaardig document output afhandelingssysteem.