Over ons

Exactly IT Consultancy

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de producten van Exact Software. Wij zijn gevestigd in de Achterhoek en dat is ook te merken aan onze werkmentaliteit. Duidelijk, eerlijk en vooral gericht op het eindresultaat. No nonsens staat bij ons voorop.

Sinds 2006 begeleiden wij klanten in de aanschaf, implementatie en het gebruik van Exact Globe Next en Exact Synergy Enterprise. Met onze brede kennis in diverse branches is geen vraagstuk ons onbekend.

Waarom Exactly IT Consultancy?

Wij zijn onafhankelijk, niet gebonden aan Exact Software, en daardoor veelzijdig in het toepassen van oplossingen. Daarom zijn wij partner van onder andere AutoDoc en Eddon Software.

Naast de functionele benadering van software, zijn wij er niet vies van om ook de techniek in te duiken. Soms ontbreekt net die functionaliteit in de standaard, waardoor er een oplossing buiten Exact moet worden gezocht. Geen probleem! Met de juiste add-ons kunnen wij net de juiste functionaliteit geven, die u in de standaard mist.

Ervaring
Ervaring
Ervaring sinds 2006 in een breed segment van de MKB markt. Geen bedrijfsproces is ons onbekend.
Begeleiding
Begeleiding
Training en begeleiding zijn net zo belangrijker als de techniek. We trekken niet de deur achter ons dicht, als de software draait.
Innovatief
Innovatief
Maak gebruik van de nieuwste ontwikkelingen, zodat u het maximale uit uw software haalt.
Onafhankelijk
Onafhankelijk
Wilt u het anders? Dan kan dat. Zij van wc-eend adviseren wc-eend, wij doen dat niet.

Making good companies great!

Net even meer functionaliteit nodig?

Met de bouwstenen van Eddon Software haalt u het maximale uit Exact Synergy en Globe. Exactly IT is partner van Eddon Software en niet voor niets: “Making good companies great!”.