Training en begeleiding

Training En Begeleiding

Laat kennis niet de deur uit lopen en train uw medewerkers.

Wanneer wij een product opleveren, trekken wij niet de deur achter ons dicht. Training en begeleiding is essentieel voor de juiste werking van systemen. Daarom vinden wij het belangrijk om de kennis over te dragen naar uw organisatie door middel van trainingen. Onze trainingen zijn altijd op maat en op uw wensen aangepast.

Train de trainer

Wij vinden het belangrijk dat kennis bij u in de organisatie zit. Daarom kiezen wij altijd voor de methode “Train de trainer”. Hierbij worden medewerkers door ons intern opgeleid tot trainer. Deze medewerkers geven vervolgens zelf de training bij u in de organisatie. Door deze methode toe te passen, blijft de kennis in huis en loopt deze niet met de consultant de deur uit.

Uit handen geven

Samen met u bepalen wij de inhoud van de training. Vooraf wordt de trainingsdeelnemers bepaald op basis van niveau en functie. Op basis van de groepen worden de inhoudelijke trainingsdoeleinden bepaald. In navolging van de training worden er nog diverse momenten gepland met uw medewerkers zodat deze altijd nadien begeleid worden. Onze trainingen worden altijd interactief gegeven zodat de deelnemers zelf achter de knoppen zitten. Zelf opdrachten maken is dan ook altijd een onderdeel van onze trainingen.

Tot slot behoort documentatie in de vorm van instructie en handleidingen natuurlijk tot de basis onderdelen van training en begeleiding.

Wilt u meer weten over onze trainingsdiensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier:

 

Contact

    Note: Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.