Exact Summer’19 release

Exact Summer’19 release

Exact Summer’19 release

Er staan weer een aantal mooie innovaties op u te wachten! Bekijk hier wat de summer’19 release voor u kan betekenen.

Next Generation ERP-software

Exact heeft ook verbeteringen doorgevoerd in de ERP-software die door veel ondernemers als motor van hun bedrijf wordt gezien. De focus ligt daarbij op makkelijk te integreren innovaties die zowel on premise beschikbaar zijn als via een private en public cloud. Enkele van de belangrijkste ontwikkelingen zijn:

  • De Exact Hour Entry app is uitgebreid waardoor ondernemers nu makkelijk en veilig alle informatie over hun projecten kunnen bekijken: van documenten tot projectleden en van de taakverdeling tot de status van de werkzaamheden.
  • Informatie delen via het interne communicatieplatform Social Collaboration binnen Exact Synergy is verbeterd. Zo is de tijdlijn beter leesbaar en het delen van berichten gaat soepeler.

Effectievere handels- en productiesoftware

Exact heeft ook weer diverse innovaties ontwikkeld voor handels- en productiebedrijven die zo sneller en betrouwbaarder kunnen leveren. De functie Geplande Retouren in Exact Online zorgt voor een soepele afhandeling van geretourneerde producten. Productiebedrijven kunnen werkorders eenvoudig prioriteren; het personeel weet in welke volgorde het orders moet afwerken. Dit maakt het makkelijker om op tijd te leveren.

Phill Robinson, CEO Exact: “De ontwikkelingen hebben zich het afgelopen kwartaal snel opgevolgd. We hebben een record boekjaar geboekt en we blijven over de volledige linie de investeringen opschroeven om nog meer innovaties op de markt te brengen die ondernemers en accountants helpen steeds efficiënter te werken. Daarbij hebben we met de overname van bouw7 toonaangevende cloudsoftware voor kleine en middelgrote bouwbedrijven aan ons portfolio toegevoegd. Deze sector blijft wat betreft automatisering wat achter, maar kan de concurrentiekracht flink vergroten bij gebruik van de juiste software. Ik kijk uit naar woensdag 2 oktober als we tijdens Exact Live de Jaarbeurs Utrecht Exact-rood kleuren en ruim 6.000 enthousiaste ondernemers, accountants en partners inspireren en enthousiasmeren over de kansen die er voor hen liggen.”