Exact Winter’21 Release

Exact Winter’21 Release

Exact Winter’21 Release

Ook dit jaar staat Exact voor je klaar en zij willen je zo goed mogelijk ondersteunen bij het waarmaken van jouw ambities én uitdagingen. Exact is de afgelopen periode dan weer hard bezig geweest met het door ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Benieuwd naar de innovaties binnen jouw product? Bekijk dan hieronder de Winter Release ’21!

Globe+

Exact Globe+: Eerste klanten zijn van start en dit kost het (niet)

Afgelopen november werd de vernieuwde software Exact Globe+, die voortbouwt op het bestaande Exact Globe, al aangekondigd.  De software is gebruiksvriendelijker, qua technologie compleet vernieuwd en voorbereid op toekomstige innovaties. Inmiddels werken de eerste klanten binnen een controlled release met deze nieuwe versie. De komende maanden wordt deze groep gebruikers stapsgewijs uitgebreid met bedrijven die meer functionaliteiten binnen Globe+ gaan gebruiken.

De standaard software van Exact Globe+ wordt gratis ter beschikking gesteld aan Exact Globe en Exact Business Software klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst of subscription licentie. In het geval van maatwerk en eventuele consultancy diensten zijn wel kosten verbonden.

Globe

Voorbereid van start in 2021 met de laatste lokalisatie features

2020 was een bewogen jaar vol veranderingen in lokale wet- en regelgevingen. Niet alleen vanwege de trend van digitalisering maar ook door maatregelen om organisaties wat meer lucht te geven in tijden van crisis. Een bewogen jaar of niet, er is altijd één zekerheid: eindejaars-wijzigingen. Met deze release hebben we diverse wijzigingen doorgevoerd voor o.a. Nederland, Duitsland, Polen, Portugal en Spanje. Zo ga je voorbereid van start in 2021. Klik op de link hieronder voor meer informatie!

https://www.exact.com/nl/releases/winter-21#id29