Bedankt voor een geweldig 2019!

Bedankt voor een geweldig 2019!

Bedankt voor een geweldig 2019!

Het is weer zover; met z’n allen kijken we nog even terug naar het afgelopen jaar. En wat voor jaar is het weer geweest!

2019 is een jaar waar ik weer nieuwe mensen, bedrijven en samenwerkingen mocht ervaren. Ook een jaar waarin ik afscheid heb moeten nemen van klanten en nieuwe heb mogen verwelkomen. Een jaar waarin ik helemaal SCRUM ging; van retrospective tot Definition of Done! 

2019 is ook het jaar geweest dat ik weer even in het diepe werd gegooid (gelukkig ben ik het echte zwemwerk niet verleerd). Een jaar waarin ik werd uitgenodigd in Groningen om een kerstpakket in ontvangst te nemen, een jaar waarin een flesje bier niet werd leeggedronken, maar leeg getrokken. Een jaar waarin ik zo veel over het pittoreske Noordeloos heb gehoord, dat ik er in 2020 zeker een keer op bezoek ga! Een jaar waarin team Oost eindelijk uitbreiding gaat krijgen. 

2019 heeft me weer zoveel gegeven, dat ik met heel veel plezier 2020 in ga!

Maar zonder jou heb ik dit niet allemaal kunnen doen. En daarom een groot dank je wel aan jou! Bedankt voor een geweldig jaar en net als in 2019, gaan we samen er een knallend 2020 van maken! 

Colin Vennebekken – Exactly IT Consultancy