Winter ’19 release Exact Software

Winter ’19 release Exact Software

Winter ’19 release Exact Software

Exact CRM-app compleet vernieuwd

De CRM-app is geheel vernieuwd en is nu in lijn met onze andere apps. Een grote verbetering is dat de timeline nu ook beschikbaar is in de CRM app, zodat appgebruikers snel en efficiënt communiceren met de binnendienst. Verder is de Workflow eenvoudig inzichtlijk, en heb je de kalender en verkoopkansen altijd paraat. De nieuwe app is beschikbaar voor iOSAndroid en Windows 10.

Lees meer


Social Collaboration

Om de samenwerking via Social Collaboration te bevorderen zijn er een aantal zaken verbeterd. Het is nu mogelijk een tijdlijn per project weer te geven. Zo creëer je van elk project een effectief communicatiekanaal waarin alle projectleden direct informatie met elkaar kunnen delen en weten alle projectleden sneller wat er speelt in een project.

Lees meer


Payroll Plus makkelijker in gebruik

Als je wijzigingen doorvoert in het brutoloon in Loket, synchroniseren die nu automatisch met Exact. Ook rapportage op basis van gegevens in Loket gaat nu makkelijker; voer alle 4 soorten overuren in één verzoek in te voeren en het aanvragen van kilometervergoeding wordt ondersteund.

Lees meer


Nieuwe versie Employee Self Service app

De Employee Self Service-app is geheel vernieuwd en is nu in lijn met onze andere apps. Volledig nieuw is de timeline. Dit maakt het mogelijk om makkelijker nieuws en berichten onderling te delen. Ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Bekijk de video of download the app.

Lees meer


Eenvoudig artikelen aanmaken door kopiëren

Het is nu mogelijk om een artikel aan te maken door de gegevens van een bestaand artikel te kopiëren. Hiermee zijn de velden van het nieuwe artikel al voorgevuld met de informatie van het bestaande artikel waardoor je sneller een artikel kunt aanmaken.

Lees meer