Wat kan de Synergy app voor mij betekenen?

Wat kan de Synergy app voor mij betekenen?

Wat kan de Synergy app voor mij betekenen?

Ik krijg vaak de vraag, wat de Exact Synergy mobile app allemaal kan. Ik zit vervolgens samen met de klant naar zijn of haar mobiel te kijken en dat is niet altijd even handig.

Kan dat niet handiger?

Ja zeker! 😉

Het is namelijk mogelijk om binnen Windows 10 alle beschikbare Synergy apps op je Windows desktop te installeren. Scheelt een hoop geknijp met je ogen, maar vooral heb je op deze manier, een goed overzicht van alle functionaliteiten in de app.

Na het installeren van de app op Windows 10 krijg je exactly dezelfde schermen te zien zoals je ook op je mobiele telefoon krijgt. Nu kun je bijvoorbeeld gemakkelijker handleidingen aanmaken voor de gebruikers, met precies die printscreens die je wilt. De apps van Exact Software zijn gratis te downloaden voor alle Windows 10 platformen.

Meer willen weten of vragen? Laat dan een bericht achter in de comments, of neem direct contact op met mij.

 Making good companies great!