Windows 10 update problemen verholpen

Windows 10 update problemen verholpen

Windows 10 update problemen verholpen

De Windows 10 update (1809) die in oktober door Microsoft uitgebracht is, gaf problemen in combinatie met Exact Globe. Naast deze problemen zijn er meer issues geconstateerd in combinatie met deze update waarna Microsoft de update heeft terug getrokken. Sinds afgelopen week wordt de update weer globaal aangeboden door Microsoft. Dit neemt niet weg dat de vernieuwde update van Windows 10 nog steeds problemen kan geven i.c.m. Exact Globe Next. Daarom zijn er door Exact Software aanpassingen aangebracht in de systeemlaag van Exact Globe en Exact Compact zodat deze compatible zijn met de nieuwste update van Windows 10.

Deze aanpassingen zijn door Exact software aangebracht vanaf product update 415 SP15 en product update 416 SP8.

 

Wat moet u doen?
Het is belangrijk dat de updates van Exact Globe eerst worden geïnstalleerd alvorens de update van Windows 10 worden uitgevoerd. Zonder deze serverpack kan Exact Globe niet goed functioneren. Wanneer er niet de mogelijkheid
is om direct te updaten, bestaat er de mogelijkheid om Windows update tijdelijk uit te schakelen. Hierdoor wordt de update niet automatisch geïnstalleerd. Voordat u deze actie uitvoert, vraagt u eerst om advies bij uw eigen IT-Afdeling. 
U kunt hierna op een later tijdstip Exact Globe update naar de laatste versie die compatible is met de Windows update (1809). 

Meer informatie
Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.